top of page
Header bus.jpg

Koeriersdiensten

Wij zijn specialist in het ophalen en bezorgen van dedicated zendingen die dezelfde dag nog geleverd dienen te worden. Dat kan zijn in Nederland of op de luchthavens Schiphol, Brussel, Luxemburg, Frankfurt en Luik. Dit doen wij 365 dagen per jaar 24 uur per dag.

Flame Couriers is aangesloten bij brancheorganisatie ACN-Air Cargo Nederland en al onze chauffeurs zijn geaccrediteerd. Hierdoor voldoen zij aan de voorwaarden voor de luchtvrachtindustrie en zijn een groot aantal veiligheid- en achtergrondchecks gedaan. Flame Couriers heeft direct toegang tot de terreinen op Schiphol.

shutterstock_1558877723 (1).jpg

Geconditioneerd
transport

Wij zijn uw partner voor geconditioneerd transport. Zowel nationaal en internationaal vervoeren wij uw goederen snel en kwalitatief op de door u aangegeven temperatuur. Onze installaties worden periodiek onderhouden en gecontroleerd.

shutterstock_1787518235.jpg
shutterstock_2042952362 kopiëren.jpg

DOOR to DOOR
Service

Flame Couriers werkt door om uw zending af te leveren.

 

Wij leveren 24-uurs, 48-uurs of 72-uurs zendingen in geheel Europa over de weg. Voor zeer waardevolle of kritieke internationale zendingen die onmiddellijk moeten worden afgehaald en zo snel als mogelijk moeten worden afgeleverd.

 

Tegen een vastgestelde prijs en levering van deur tot deur. Hierdoor kunt u efficiënter plannen en begroten zonder verborgen kosten.

ADR transport

Vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg neemt toe. Hiervoor dienen veel regels in acht genomen te worden en o.a. preventiemaatregelen te worden getroffen bij het laden en lossen. Onze chauffeurs beschikken over gedegen kennis en ervaring, zijn gediplomeerd en werken volgens de ADR-voorwaarden.

Bedankt voor uw inzending!

Vraag hier
uw offerte aan

Flame Couriers

Flight Forum 3830

5657 DX Eindhoven

bottom of page